TEAM

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

ch

MAKE THIS VIRAL! Prepare For Change

It is time now to make the next step in creating the infrastructure for the Event on the surface of this planet.

The main reference site with preparedness instructions for the general population has reached a certain degree of completion and needs to go viral:

http://prepareforchange.net/

Although the civil authority and the Resistance Movement will provide their own infrastructure at the time of the Event, it is very important to have grassroots infrastructure as well. Our alternative infrastructure will fill in the gaps and will ensure that the transition will be smoother and more harmonious.

Six task groups were created: planetary leadership group, healers group, media group, new renaissance group, new technologies group and financial group. All these groups will develop practical tools which can help easing the transition at the time of the Event in their specific area.

If you want to actively participate in any of those six groups, click here:

http://prepareforchange.net/participate/

Our website will be translated into many world languages so the message can spread worldwide. We are actively seeking translators and if you wish to join our translation teams, use the same participation form, stating that you wish to volunteer as a translator:

http://prepareforchange.net/participate/

There will be many projects pertaining to the preparedness of the surface population for the Event announced on my blog very soon and our new website will be the main communication hub for those projects



Please sign this Petition

Foto

Read more about it and sign it here:
http://www.avaaz.org/en/petition/How_to_REALLY_Save_US_Army_Recruiters_From_Preventable_Suicides/?eQSwffb


We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Thursday 3 November 2011

14:10:2011


 

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies

14 .10, 2011




 
Pozdravy od Federácie:

Prichádzame znova, aby sme zaplnili medzery v informáciách, ktoré ste nedávno dostávali. Zdá sa, že čím ďalej tým viac sa deje vo Vašom svete a tie udalosti na ktoré ste sa pripravovali, sa približujú veľkou rýchlosťou. Je to tak, ako to bolo naplánované. Teraz sa nachádzate na začiatku práve prebiehajúcich zmien o ktorých sa tak dlho rozprávalo. Ak všetko vyzerá divoko, je to preto, že tak to má byť.

Ilumináti sa po istý čas pokúšali zistiť na čo sa chystáme a aké sú naše plány pre budúcnosť ľudstva. Pokúšali sa všetkými možnými spôsobmi zistiť tieto informácie. Pokúšali sa monitorovať tých, s ktorými sme boli dlhé roky v kontakte. Pokúsili sa zostreliť naše lode, nie iba kvôli technológiám, ale aj pre možnosť získať prístup k členovi Federácie, dúfajúc že sa im podarí z tejto bytosti „extrahovať“ informácie. Používali aj psychických bojovníkov, aby telepaticky „odpočúvali“ naše aktivity kým sme pracovali na obežnej dráhe Vášho sveta a na rôznych našich základniach. Na margo toho, nepredpokladali, že naša technológia dokáže takéto „vzdialené sledovanie“ detekovať a blokovať ho podľa potreby. Skúšali to všetkými možnými spôsobmi a boli neúspešní.

Výročie nášho „dátumu“ ktorý sme stanovili pred troma rokmi práve prešlo. Tento dátum bol stanovený z rôznych príčin. Napriek tomu, že našou snahou bolo dodržať tento dátum, tak sme vedeli, že bude podrobne sledovaný Iluminátmi a tak sme mali možnosť ako zareagovali a čo urobili. Momentálne nemôžeme o tejto záležitosti poskytnúť viac informácií. V každom prípade sme teraz schopní predpokladať všetky kroky, ktoré môžu byť urobené vzhľadom na obmedzenú kapacitu Iluminátov zasiahnuť.

Pracovníci svetla všade nedočkavo čakajú na znamenie zvonku, že plány sa hýbu dopredu. My hovoríme – pozrite sa teraz okolo seba, pretože všetko, čo vidíte je súčasťou tohoto plánu a zároveň výrazným znamením. Zničenie podzemných základní, hnutia veľkého množstva ľudí zjednotených v proteste proti nespravodlivosti na celej Zemi, reakcia médií na tieto udalosti, reakcia elity a množstvo ďalších faktov je tam vonku na Vaše uváženie. Sústreďte sa pozitívne a rozhodne na Odhalenie a ono sa uskutoční.

Čoskoro tu bude ďalšia „korekcia“ v energetickom toku Zeme, čo umožní presmerovať ďalšiu energiu v jej prospech. Dopad tejto energie nebude môcť byť ignorovaný, ale nie je to druh dopadu aký spôsobuje človek a nie je dôvod na strach a paniku. Taktiež sledujte udalosti vo Vašich médiách ktoré opisujú časté pozorovania lodí, ktoré sa dejú po celom Vašom svete. Je badať výrazný posun v spôsobe prezentovania takýchto správ. Ovplyvní to spôsob, akým budú prezentované väčšie otázky v blízkej budúcnosti a v konečnom dôsledku slúži ako maják zmeny v týchto záležitostiach.

Vždy na Vás myslíme v týchto finálnych momentoch ktoré vedú k týmto zásadným zmenám na Vašom svete. Sme hrdý na to byť vašími súrodencami a posielame Vám lásku.

Buďte v mieri.

Channeler: Wanderer of the Skye






Preložili: Martin a Danica

 Translations



http://wandereroftheskiesrussian.blogspot.com/ - RUSSIAN
http://arabicwanderer.blogspot.com/- ARABIC


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


No comments:

Post a Comment

IMPORTANT - THE 12 OLYMPIANS + THE INTERGALACIC FEDERATION OF LIGHT - CLICK IMAGE

IMPORTANT - THE 12 OLYMPIANS + THE INTERGALACIC FEDERATION OF LIGHT - CLICK IMAGE
IMPORTANT - THE 12 OLYMPIANS + THE INTERGALACIC FEDERATION OF LIGHT - CLICK IMAGE

HERE WE ARE

HERE WE ARE ONCE AGAIN ...





Please Sign this Disclosure Petition III


Anyone from any nation will be able to sign this petition:

http://wh.gov/nqu


Read More ...

Stephen Bassett Interviewed by Graham Dewyea 5.03.2012

Stephen Bassett Interviewed by Graham Dewyea 5.03.2012  - click image

http://gffreepages.blogspot.com/2012/03/english-our-galactic-family-graham.html